Select Page

Nieuwjaarsconcert “Love has many colors” Renuka ॐ (Kim Van kuyk) te Brugge op 22/1 zondagvoormiddag om 11 uur

22 januari 2017 wordt een hart(s)gedragen Liefdesdag te Brugge.  Een dag om te komen naar het Mystieke (=Goddelijke) Brugge.

In het voorprogramma van Pamela Kribbe die in de namiddag een lezing brengt rond Zielsrelaties. Zal Renuka de ‘Liefdes’energie in de zaal klaarstomen in de voormiddag om 11 uur met een hartverwarmend nieuwjaarsconcert.

www.renuka.be

Beleef dit concert mee:  ‘Het zal je niet berouwen want haar stem, teksten en muziek zullen je diep raken’.

Kim Van Kuyck  (Renuka als artiestennaam) haar missie is om te leven vanuit haar hart, en trouw te zijn aan wie ze is. Ik laat haar even aan het woord:

“De liedjes die ik schrijf en zing worden me doorgegeven van bovenuit, en ondersteunen anderen om ook helemaal hun hart open te stellen naar zichzelf toe, om zo de sprong in het onbekende te wagen, een sprong die iedereen dichter bij zichzelf brengt.

Iedereen is geboren met unieke talenten en gaven om te ontdekken, te ontwikkelen en te delen met de wereld. Eens we oude overtuigingen loslaten, en gedachten over hoe het leven ‘zou moeten zijn’, openen we ons werkelijk voor ons authentieke zelf.
Het vraagt veel moed en overgave om onze angsten onder ogen te durven zien, maar het is de enige weg die leidt naar het licht.
Laat angst je niet zeggen hoe hoog je kan vliegen, we zijn allemaal geboren om te stralen als de zon.

Alles is verbonden met onzichtbare draden, een network dat ik ‘liefde’ noem.
We komen niet toevallig naar planeet aarde, we zijn hier allen met een eigen unieke missie om ons licht te stralen op deze wereld.
Als bouwkundig ingenieur bouwde ik vroeger bruggen om wegen, rivieren en oceanen over te steken. Nu bouwt mijn muziek bruggen van liefde tussen Oost en West en verenigt het de mensheid als één ras, één stam.

https://soundcloud.com/renuka-360752038/one-tribe-of-many-colours-renuka-renuka
Ik zing en schrijf mijn songs vanuit het hart, en schrijf en zing ook nooit alleen. Er is een heel koor Englenen en voorouders die via mij schrijven en zingen.
Ik voel dat we allemaal instrumenten zijn van vrede en liefde, instrumenten van het Goddelijke, en eens we in lijn zijn met ons zielendoel en onze grootste talenten ontdekken, kunnen we onze missie op aarde manifesteren, gedreven door een onuitblusbaar vuur van passie.
Het enige wat me moeten doen is geloven dat we dit kunnen.

Het klimaat verandert: Moeder Aarde wordt zieker en zieker omdat de mensheid haar niet met liefde, respect en zorg behandeld die ze verdient.

Mijn zoon vertelt me ‘Ik hou niet van de industrie, het doodt de jungle, de natuur, de dieren, de bomen die de longen zijn van Moeder Aarde’.

Als we onze planeet vernietigen, vernietigen we tevens onszelf, alleen zijn we ons daar niet bewust van.
We hebben maar één planeet, één Moeder Aarde, onze thuis, en die thuis ligt binnenin onze harten.

In liefde,
Renuka ॐ

Wees erbij bij dit Nieuwjaarconcert – “Its time to make a change…Love is all you need”

Schrijf je in via het boekingsformulier of geef een mail op deze contactpagina of sms op 0474976204 met vermelding “Nieuwjaarsconcert Renuka”en het aantal personen.

Vroegboekkorting  15 euro  – de dag zelf aan de deur betaal je 20 euro per persoon – kinderen tot 16 j gratis.

Om zeker te zijn van je inschrijving stort 15 euro op

“RUST én VREUGDEPLAN”

IBAN     BE18 7360 1759 5965

BIC         KREDBEBB

met vermelding: “Nieuwjaarsconcert Renuka”